DIENSTEN

Diensten

 

Centrale verwarmingsketel controleren en meten.
Regelmatig controle en onderhoud verhoogt de levensduur en bedrijfszekerheid van uw cv toestel. Laat daarom eenmaal per jaar, een onderhoudsbeurt aan uw toestel uitvoeren, want onderhouden is goedkoper dan repareren veel klanten vragen moet dit voor het stookseizoen dat maakt niet uit !! een ketel valt ook uit buiten het stookseizoen in de zomer b.v. omdat het een combiketel is kan het altijd voorkomen.

Wat houdt het onderhoud in?
Het schoonmaken van de brander, warmtewisselaar en condensafvoer, afstellen van de ketel voor een optimaal rendement en minimaal gasverbruik. Controle van de waterdruk, indien nodig bijvullen en ontluchten van het systeem en gratis tips voor nog zuiniger stoken !!! en beter voor het milieu !!

Vervangen CV Ketel.
Wilt u uw cv ketel laten vervangen? vraag dan naar onze speciale acties van diverse merken ketels met gratis kamerthermostaat ter waarde van € 200,-.

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken geisers en cv ketels alle HR en VR types. Ook kunt u bij ons terecht voor het hangen en verhangen en plaatsen van complete cv installaties. Uiteraard geven wij ook graag vrijblijvend advies en voorlichting.

Wij werken in de regio Eindhoven, ook bij calamiteiten.